top
logo


Вечерно обучение ПДФ Печат Е-мейл

Държавен план-прием на ученици в VIII клас

за учебната 2017 – 2018 година, вечерна форма на обучение:

 

Една паралелка без разширено и без интензивно изучаване на чужд език с профил „Хуманитарни науки“:

-          Профилиращи предмети:  български език и литература, философия и биология и здравно образование;

-          Брой ученици – 30;

-          Срок на обучение – 5 години;

-          Балът за класиране на учениците се образува от: оценките от удостоверението за завършен VII клас по изучаваните в задължителна подготовка български език и литература и математика и от удвоеният брой точки от резултата от националното външно оценяване по български език и литература и по математика (ако кандидатите са се явявали на НВО през предходни учебни години).

 

За определените с държавния план-прием места в VIII клас във вечерна форма на обучение могат да кандидатстват лица, навършили 16 години и успешно завършили VII клас при условията на отменения Закон за народната просвета.

 

График за подаване на документи. Изтеглете! 

 

 

Държавен план-прием на ученици в IX клас

за учебната 2017 – 2018 година, вечерна форма на обучение:

 

            Непрофилирана паралелка:

-          Брой ученици – 30; 

-          Класирането на учениците се извършва по документи и се образува от утроените оценки от свидетелството за основно образование по български език и литература и математика, изучавани в задължителна подготовка.

 

 

За определените с държавния план-прием места в IX клас във вечерна форма на обучение могат да кандидатстват ученици, които успешно са завършили основно образование в VIII клас и са навършили 16 години или ги навършват в годината на кандидатстване. 

 

График за подаване на документи. Изтеглете!  

 

 

Добавете Вашият коментар

BoldItalicUnderlineStrikethroughSubscriptSuperscriptEmailHyperlinkOrdered listUnordered listQuoteCodeHyperlink to the Article by its id
Very HappySmileWinkSadSurprisedShockedConfusedCoolLaughingMadRazzEmbarrassedCrying or Very SadEvil or Very MadTwisted EvilRolling EyesExclamationQuestionIdeaArrowNeutralMr. GreenGeekUber Geek
Вашето име:
Заглавие:
Коментар:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Въведете кода:

bottom
top

bottomДизайн:  Р. Стойчев